Horòscop del cap de setmana: 30 i 31 de març

per Redacció, el 30 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Tens una energia contagiosa i aquest cap de setmana estaràs radiant. Sents un impuls imparable de viure al màxim i això et portarà moments de pura felicitat. No et privis de gaudir de tot el que et rodeja. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Estàs feliç i se't nota a la cara! Aquest cap de setmana et reafirmaràs en la teva decisió de buscar la teva pròpia felicitat i t'adonaràs de com de bé que et senta seguir el teu propi camí. Aviat et sentiràs orgullós/a de tot el que has aconseguit. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
És moment de deixar de preocupar-te pel que pensen els altres i centrar-te en la teva pròpia felicitat. No deixis que l'humor dels altres afecti el teu estat d'ànim. Aquest cap de setmana enfoca't en el que et fa feliç i no et deixis endur per la negativitat aliena. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana trobaràs la força interior per superar qualsevol obstacle i seguir endavant amb determinació. Confia en la teva intuïció i en l'amor d'aquells que et rodegen. Confia en que les dificultats aviat quedaran enrere. Moment de la sort: dissabte al matí.

LLEÓ
La sort està del teu costat i aquest cap de setmana la sentiràs més que mai. La feina feta comença a donar fruits i t'esperen moments de gran satisfacció i alegria. Obre els ulls i prepara't per rebre les recompenses que mereixes. Moment de la sort: diumenge a la nit.

VERGE
És moment de reprendre els teus plans de benestar. Aquest cap de setmana dona't permís per relaxar-te i gaudir d'activitats que et facin sentir bé amb tu mateix/a. No t'oblidis de cuidar-té en les teves responsabilitats. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

BALANÇA
Sigues pacient amb aquells amb qui no comparteixis opinions i mantingues l'harmonia en les teves relacions. Aquest cap de setmana, practica la tolerància i la comprensió, però no et deixis manipular per ningú. Mantingues l'equilibri intern i no permetis que els conflictes dels altres t'afectin. Moment de la sort: diumenge al matí.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana pren-te un descans i deixa de banda les teves responsabilitats. Necessites desconnectar i recarregar energies per afrontar els desafiaments amb força renovada. Aprofita aquest temps per cuidar de tu mateix/a i relaxar-te. Moment de la sort: dissabte a la nit.

SAGITARI
Aquest cap de setmana és moment de prendre decisions importants en les teves relacions. Sigues valent/a i escull el millor per a tu, fins i tot si això implica deixar persones enrere. Confia en el teu instint i segueix endavant amb determinació. Moment de la sort: diumenge a la nit.

CAPRICORN
Organitza una escapa per aquest cap de setmana. Necessites un canvi d'aires i una dosi d'aventura per renovar la teva energia. Organitza una activitat que et permeti desconnectar i gaudir del moment present. Moment de la sort: dissabte al matí.

AQUARI
No deixis que les enveges alienes et desanimin. Ets una persona molt especial i aquest cap de setmana ho demostraràs un cop més. Segueix endavant amb confiança en tu mateix/a i no permetis que res ni ningú et detingui en el teu camí cap a l'èxit. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Has superat moltes adversitats i aquest cap de setmana ho tornaràs a fer. Malgrat les crítiques i els obstacles, mantingues el cap ben alt i confia en la teva força interior. Aquests dies has demostrat la teva resiliència i capacitat per superar qualsevol cosa. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: