Horòscop de la setmana: de l'1 al 7 d'abril

per Redacció, el 1 d'abril de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana podries notar unes energies una mica estranyes al principi, però no et preocupis, acabaran marxant. És important que et protegeixis del costat fosc i no permetis que les teves inseguretats et facin menysprear-te. Ets fort/a i tens moltes virtuts. Dia de la sort: dimarts.

TAURE
Aquesta setmana necessites comprometre't amb tu mateix/a. T'has sentit una mica perdut/da últimament, amb tantes coses passant a la teva vida t'has oblidat dels petits detalls. Estàs en una fase en la que comences moltes coses, però no les acabes. Intenta acabar amb aquesta ratxa. Dia de la sort: dijous.

BESSONS
És hora de posar ordre a la teva vida. Tens molts plans i expectatives, però et costa sortir de la teva zona de confort i perseguir el que realment vols. Aquesta setmana, aconsegueix una agenda i apunta tots els teus plans, objectius i propòsits. Veure-ho escrit t'ajudarà a enfocar-te en el que realment importa. Dia de la sort: dijous.

CRANC
Tot i que sempre estàs disposat/a a ajudar, necessites aprendre a dir que "no" de tant en tant. Aquesta setmana, intenta establir límits saludables. No t'atabalis intentant resoldre els problemes dels altres. Recorda que el teu benestar també és important. Dia de la sort: dilluns.

LLEÓ
Estar en el teu millor moment també pot ser esgotador. Tot i que estàs brillant amb força últimament, és important saber quan parar i cuidar de tu mateix/a. Aquesta setmana, escolta els senyals del teu cos i pren-te un descans si és necessari. Dia de la sort: divendres.

VERGE
No et conformis amb la primera resposta que rebis. Aquesta setmana, busca segones opinions si és necessari i no tinguis por a lluitar pel que vols. És moment de deixar enrere el que no t'agrada i defensar els teus desitjos amb determinació. No tinguis por a expressar la teva opinió. Dia de la sort: dimarts.

BALANÇA
Estàs passant per un moment de confusió interna. Et resulta difícil entendre els teus sentiments, i això significa que necessites renovar les teves energies. Aprofita per descansar i així podràs afrontar-te als desafiaments amb determinació. Dia de la sort: dilluns.

ESCORPÍ
L'estrès està afectant el teu benestar. Aquesta setmana pren-te temps per replantejar-te la teva rutina i fer canvis necessaris a la teva vida. Aprèn a desconnectar i busca activitats que t'ajudin a relaxar-te. No permetis que l'ansietat et controli i busca suport si el necessites. Dia de la sort: dimarts.

SAGITARI
No et quedis de braços plegats davant la injustícia. Aquesta setmana lluita pel que és just. No permetis que altres s'aprofitin de tu i actua amb determinació per defensar els teus drets. Confia en la teva intel·ligència i pren mesures sense necessitat de donar explicacions. Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN
No et rendeixis si les coses no surten com esperes. Aquesta setmana segueix lluitant pels teus objectius i no et conformis amb un "no" com a resposta. És moment de perseverar i seguir endavant amb determinació. Recorda que cada obstacle és una oportunitat per créixer i aprendre. Dia de la sort: dimecres.

AQUARI
Aquesta setmana estàs ple/na d'energia i llest/a per afrontar nous desafiaments. No et posis límits i segueix endavant amb confiança en tu mateix/a. Recorda que les teves accions poden manifestar els teus desitjos així que enfoca't en les coses positives. Dia de la sort: dilluns.

PEIXOS
La teva naturalesa et porta a responsabilitzar-te dels problemes dels altres. Aquesta setmana és important que estableixis límits saludables i aprenguis a cuidar de tu mateix/a. No t'involucris en drames aliens i prioritza el teu benestar emocional. Recorda que dir que "no" no et fa ser egoista. Dia de la sort: dimecres.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: