La Fiscalia demana 2 anys i mig de presó per Rubiales

per Redacció, el 28 de març de 2024 a les 12:00
El passat mes d'agost, durant la celebració de la victòria de la selecció espanyola del Mundial de futbol femení a Sydney, Rubiales va fer un petó forçat a la jugadora Jennifer Hermoso.

Ara, la Fiscalia de l'Audiència Nacional demana una pena de dos anys i mig de presó per Rubiales, tant pel petó forçat com per les presumptes coaccions posteriors a la jugadora. Així doncs, se l'acusa de delictes d'agressió sexual i de coaccions.


Així mateix, la fiscal sol·licita una condemna d'un any i mig de presó per un delicte de coacció per l'exentrenador de la selecció femenina Jorge Vilda; per l'exdirector de màrqueting de la Federació, Rubén Rivera, i per al director de la selecció masculina, Albert Luque.

A més, demana que se'ls prohibeixi comunicar-se amb la jugadora i apropar-se a ella a un radi de 200 metres durant set anys i mig per Rubiales, i durant quatre anys per la resta.


La fiscal també reclama per a l'expresident de la federació una inhabilitació especial per treballar en l'àmbit esportiu durant el temps de condemna i que se li apliqui la mesura de llibertat vigilada durant 2 anys.

I requereix una indemnització de 50.000 euros per a Jennifer Hermoso; la mateixa quantitat que reclama als altres tres acusats, encara que, si escau, de manera conjunta i solidària.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: