Així sona el primer avançament del nou disc d'Oques Grasses: què en penses?

per Redacció, el 2 d'abril de 2024 a les 10:00
Després de 3 anys sense publicar música nova, Oques Grasses ha fet el primer avançament del seu proper disc amb "Com està el patí".
 

Es tracta d'una cançó que critica el panorama que s'ha trobat el grup després de tants mesos d'inactivitat. El món ha canviat, la música ha canviat, el públic ha canviat, les xarxes socials han canviat... i no sempre cap a bé.

"Fruit del Deliri", el nou disc d'Oques Grasses, veurà la llum la mitjanit del dijous 11 a divendres 12 d'abril. Tal com van deixar clar amb les primeres fotos, el disc amaga una mirada cap a la infantesa, que queda molt palesa en aquesta nova cançó.



 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: