7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 3 d'abril de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
M'he enamorat d'un noi d'un intercanvi que vaig fer quan vaig anar a Mallorca amb la coral i ens tenim un mote🙈 mico i moneota

Noia, 14 anys
Fa 2 anys que m'agrada un amic meu, el cas és que és l'ex d'una "amiga" meva, però últimament ja no és tan amiga i ella em comença a deixar en ridícul i a fer-me vores. A part el meu amic sembla que em faci senyals o algo perquè últimament tenim molta més confiança i intimitat, així que si algun dia la cosa es posa intensa no m'hi negaré gens.

Noia, 13 anys
Sempre quan estic a la piscina, de casa o una pública em tiro molts pets. Perquè ningú ho noti el que faig és que m'enfonso i deixo anar bombolles amb la boca i amb el nas. Després si em pregunten si m'he tirat un pet (per les bombolles jajaaja) sempre dic que no.

Noia, 15 anys
Estic sortint amb un, un any més gran que jo i és que la veritat és que segueixo enamorada del meu millor amic. Porto dos anys sentint-t'ho, però també m'agrada el meu nòvio. El millor de tot és que li estic explicant tot el que està passant amb el meu nòvio i crec que és per donar-li gelos. 

Noia, 14 anys
Crec que m'agrada la meva amiga més propera, però no li vull demanar per sortir perquè no vull que la nostra amistat acabi. La cosa és que cada cop que la veig tinc ganes de besar-la i tot, però no sé si ella sent el mateix per mi.

Noia, 15 anys
Estic bastant pillada d'un xaval de la meva classe, crec que mitja escola ho sap, però realment no em frena això. Jo he intentat moltes vegades quedar després d'anglès, d'excusa li dic que no tinc temps per quedar. Però realment tinc por de dir-lis als meus pares això. Mireu és un xaval que em cau molt bé, però estem actuant com a parella 'oficial', ens abracem, ens liem, i a ell li agradaria fer el canvi a la relació però no sé si realment estic preparada.

Noia, 15 anys
Li robo els tangues a la meva germana per posar-me'l's i els amago en el meu calaix perquè em fa vergonya demanar-li als meus pares.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: