Sols navegar en mode incògnit? Això t'interessa

per Redacció, el 3 d'abril de 2024 a les 11:30
Si sols navegar en mode incògnit perquè creus que d'aquesta manera Google no recopila les teves dades, has de saber que en realitat sí que ho fa.

És per aquest motiu que l'empresa tecnològica va rebre una demanda i ara es veurà obligada a eliminar milions de dades d'usuaris recopilades quan navegaven en mode incògnit. A més, també haurà d'informar millor sobre què i com els rastreja.


Concretament, haurà d'avisar als usuaris que, tot i que naveguin amb mode incògnit, s'estan recopilant dades que serveixen per personalitzar els anuncis i altres finalitats comercials.

A més, en els propers cinc anys, Google haurà de permetre als usuaris de mode incògnit bloquejar les galetes de tercers per defecte. Aquest és el mètode que ha estat fent servir per rastrejar els usuaris quan naveguen en webs que no són de Google.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: