És normal tenir poc sexe amb la teva parella?

per Redacció, el 4 d'abril de 2024 a les 10:00
El desig sexual fluctua, i és totalment normal que hi hagi èpoques en les quals no et ve gens de gust tenir sexe.

Concretament, segons expliquen des de Platanomelón, després d'1 o 2 anys de relació és comú que el desig sexual disminueixi i, per tant, la freqüència amb què es mantenen relacions sexuals.


Això no significa que la teva parella t'hagi deixat d'atraure, sinó que simplement ha desaparegut el factor "novetat" i tenir sexe ja no et resulta tan excitant com abans.

A més, el desig sexual canvia amb l'estat d'ànim, de manera que si estàs passant per un període d'estrès o angoixa el més normal és que no tinguis ganes de tenir sexe.


Recorda, però, que el sexe no és cap indicador de si una relació funciona o no. Centra't a cuidar la intimitat amb gests, plans i afecte i deixa que el desig sexual floreixi sol.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: