Rosalía i Hunter Schafer van estar juntes?

per Redacció, el 4 d'abril de 2024 a les 10:00
Els rumors d'un possible romanç entre Rosalía i Hunter Schafer es van intensificar quan l'artista va llançar "TUYA", un tema que parla clarament d'una relació sentimental entre ella i una altra noia.

Fins ara, cap de les dues havia confirmat els rumors, però Hunter, actriu que interpreta a Jules a Euphoria, s'ha sincerat durant una entrevista amb GQ. Segons ha explicat, van estar sortint durant cinc mesos, entre la tardor i l'hivern del 2019, just abans que l'artista conegues a Rauw Alejandro.


"És una cosa que estic feliç de compartir. I crec que ella també se sent així", ha confessat. I és que tot i que la seva relació sentimental acabés, segueixen sent amigues i s'estimen com si fossin germanes.



De fet, el gener d'aquest any van ser fotografiades juntes passejant per Los Angeles amb un batut a la mà. I és que Rosalía està sent un gran suport per Hunter des que el seu amic i company de repartiment a Euphoria, Angus Cloud, va morir.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: