T'agrada el francès i vols fer batxillerat? Aquesta opció t'interessa!

per Redacció, el 4 d'abril de 2024 a les 13:30
Si el francès és un dels teus idiomes preferits i l'any que ve comences batxillerat, és possible que t'interessi fer el batxibac. Es tracta d'una doble titulació de batxillerat espanyol i francès.

Aquesta opció està sent cada vegada més demanada pels estudiants, i aquests dos últims anys hi ha hagut al voltant de 1.700 estudiants matriculats en els 70 instituts que l'ofereixen.


El batxibac és fruit d'un acord entre Espanya i França i tenir aquesta doble titulació obre les portes a fer estudis superiors a França o Quebec.

Així que ja saps, si t'agrada el francès, aquesta podria ser molt bona opció!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: