Quines fantasies sexuals tindràs quan siguis gran?

per Redacció, el 6 d'abril de 2024 a les 10:00
El psicòleg Justin J. Lehmiller ha estudiat al llarg de la seva carrera les fantasies sexuals de més de 10.000 persones en tot el món. Gràcies a això, ha descobert que les fantasies sexuals canvien a mesura que ens fem grans, i que les més pervertides les tenim al voltant dels 20 anys.

Segons explica, quan som joves tendim a fantasiejar amb tenir sexe a llocs públics o tenir BDSM. En canvi, quan tenim entre 40 i 50 anys, somiem amb tenir relacions no monògames i sexe amb algú diferent de la nostra parella. I, després, tornem a tenir fantasies sexuals similars a les de quan érem joves.


També ha observat que les persones extravertides, obertes i sociables són les que tendeixen més a fantasiejar amb tenir sexe amb altres persones, així com aquelles que tenen més estabilitat emocional.

En tot cas, això depèn de la persona i totes les fantasies sexuals són igual de vàlides.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: