El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 7 d'abril de 2024 a les 07:35

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 8 al 14 d'abril de 2024:



Aquest dilluns dia 8 d'abril tenim un eclipsi de Sol a Àries i això remou molt. De fet ja vam tenir un eclipsi de lluna el 25 de març així que has de saber que és normal si estàs molt remogut/da. Els eclipsis vénen a "netejar" coses que ja no ens serveixen, relacions que ja no funcionen, projectes que ja no ens motiven o qualsevol cosa que ja no formi part del nostre camí.


Alhora els eclipsis també ens poden dur coses noves que han de ser per "destí". Però tots aquests canvis, sumat a l'energia de mercuri retrògrada, fan que tinguem com un núvol espès al cap que ens genera confusió, dubtes...

Així que aquesta setmana només et podem dir que te l'agafis amb calma, que et cuidis molt, que no facis rituals de cap tipus i que no prenguis decisions precipitades. Si pots ajornar decisions o converses importants, molt millor!

Una abraçada!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: