Aquest famós influencer confessa haver fracassat en la seva carrera

per Redacció, el 5 d'abril de 2024 a les 13:00
Si tenies YouTube fa 7 anys, és molt probable que t'enrecordis de l'Álex Puertolas. En aquella època era un dels youtubers més coneguts i publicava vídeos compartint reflexions sobre temes que l'inquietaven com el futur, l'autoestima, el fracàs...

Ara, s'ha fet viral a TikTok per confessar que va "fracassar" com a influencer, perquè d'un dia per l'altre va deixar de ser conegut. "Jo estava en el més alt, però va arribar un dia que les marques ja no em trucaven. I he aprés més del fracàs que de l'èxit, perquè em sembla que en l'èxit s'aprenen poques coses", ha confessat.


I ha afegit: "Vaig acabar a una agència d'esdeveniments que, per la meva sorpresa, faig quasi tots els esdeveniments d'influencers. Veig tots els dies a gent que, quan ells començaven jo estava més amunt i em veien a dir que era el seu ídol i que m'admiraven. Ara em deixen la jaqueta i ni em miren a la cara".
 
@animales_humanos @Alex Puértolas reaparece y viene al Podcast Animales humanos a contar qué le pasó para dejar de ser influencer y que ha sido de su vida estos años #viral #parati #influencer #podcast #autoconocimiento #hazmeviral ♬ sonido original - Animales Humanos

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: