Horòscop de la setmana: del 8 al 14 d'abril

per Redacció, el 8 d'abril de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Prepara't per una setmana plena d'aventures! La teva naturalesa enèrgica et portarà a afrontar qualsevol situació. No tinguis por a alçar la veu quan vegis alguna cosa injusta. És important que parlis per tu mateix/a. No et preocupis pel que puguin pensar els altres. Dia de la sort: divendres.

TAURE
Aquesta setmana pren-te el temps que necessitis per reflexionar sobre la teva vida i els teus objectius. No t'alarmis si sorgeixen problemes o preocupacions, pren-te el teu temps per analitzar-los i trobar solucions. No oblidis cuidar de tu mateix/a en aquest procés. Dia de la sort: dimarts.

BESSONS
Estàs llest/a per trencar amb la rutina? Aquesta setmana intenta sortir de la teva zona de confort i busca noves oportunitats. Identifica el que vols a la vida i pren mesures per fer-ho realitat. No et conformis amb el mateix de sempre, és hora de perseguir els teus somnis. Dia de la sort: dimecres.

CRANC
Estàs llest/a per afrontar qualsevol desafiament que et presenti la vida. Aquesta setmana, el teu enfocament estarà en un projecte important. Dedica temps i atenció als detalls per garantir l'èxit. No et conformis amb l'ordinari, busca l'excel·lència. Dia de la sort: dilluns.

LLEÓ
No esperis que els altres prenguin la iniciativa, sigues el/la líder que saps que ets. Aquesta setmana, enfoca't en les teves pròpies necessitats i desitjos. No tinguis por a allunyar-te de les persones o situacions que no t'estan servint. Recorda que ets el/la responsable de la teva felicitat. Dia de la sort: dijous.

VERGE
Busca noves maneres d'alliberar la teva ment i relaxar-te. Passa temps a l'aire lliure i parla amb els teus éssers estimats. No permetis que l'estrès et domini, tu tens el poder de canviar la perspectiva i trobar la llum en l'obscuritat. Dia de la sort: dimarts.

BALANÇA
És moment de reorganitzar la teva vida i cuidar de tu mateix/a. No t'exigeixis massa i busca maneres de reduir l'estrès. Dedica temps a l'autocura i busca activitats que et portin alegria i pau. Dia de la sort: divendres.

ESCORPÍ
No tinguis por als canvis. Aquesta setmana et pot portar experiències transformadores que t'ajudaran a créixer i evolucionar. Mantingues una mentalitat positiva i enfocat en els teus objectius. La teva determinació i força de voluntat et portaran lluny. Dia de la sort: dilluns.

SAGITARI
Tot i que et sentis atrapat/da en la rutina, recorda que tens el poder de canviar la teva realitat. No tinguis pro als desafiaments i afronta cada obstacle amb optimisme i determinació. La teva actitud positiva et durà a superar qualsevol adversitat. Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN
Malgrat els contratemps, has demostrat una increïble resistència i maduresa. Aquesta setmana continua adaptant-te als canvis i aprenent de les experiències. No et desanimis pels obstacles, cada desafiament et fa més fort/a i t'apropa als teus objectius. Dia de la sort: dilluns.

AQUARI
És hora d'establir límits i protegir la teva pau mental. No permetis que persones tòxiques o situacions estressants t'afectin. Aquesta setmana, concentrat en rodejar-te d'energia positiva i fer el que et fa feliç. Dia de la sort: dimecres.

PEIXOS
Aquesta setmana la teva intuïció et guiarà cap a la veritat. Mantinga't alerta als senyals i no tinguis por a seguir el teu instint. Agraeix la connexió amb la teva intuïció i segueix endavant amb confiança. Dia de la sort: dijous.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: