7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 8 d'abril de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 21 anys
Anem a la mateixa classe, ets un noi. No fa molt que vam començar a parlar, ja que anàvem a grups diferents, però ara puc dir que som millors amics. Em caus molt bé, i jo a tu, no sé si ja ets el meu crush, però m'agrada molt parlar amb tu i estar al teu costat. Em fas sempre riure, sento que no puc passar un dia de classe sense veure't. No sé si t'acabaré agradant, ja que soc l'ex del teu amic, però ara que m'ho estic pensant, com que aquest amic li agrada la teva ex, crec que hi ha una possibilitat d'acabar-te agradant.

Noia, 17 anys
Sé que creus que soc una assetjadora. Et vaig mirar el mòbil i vaig aconseguir el teu insta. No hem parlat mai però seiem al costat quan anem a veure partits de futbol. Accepta'm siusplau.

Noia, 14 anys
M'agrades des de fa un any. Ara anem a la mateixa classe, i inclús ens asseiem al costat. El teu millor amic creu que t'agrado, però no n'està segur. El teu nom comença per M.

Noia, 15 anys
Ets un noi un any més gran que jo i ens vam conèixer fa dos anys abans d'un bolo de diables de festa major. Ets alt, molt maco i et passes 24/7 al Llerona jugant a futbol.

Noi, 17 anys
Ens hem vist abans en persona però les paraules no em surten, només diré que m'agrades 🫶🏾💍 G no diré qui és però crec que ja se sap🦉🚀 Tinc por que em fundin el compte d'Instagram per dir això però val la pena.

Noi, 15 anys
Des-de fa un temps que ja no em parles i et trobo a faltar. Necessito que em diguis alguna cosa perquè estic molt perdut. 🌊

Noia, 14 anys
M'encantes, cada dia m'ho passo més bé amb tu. A classe riem i em molestes molt. M'agrada molt com ets i com rius. Vam estar un temps asseguts junts a classe. Ets baixet, d'ulls marrons i amb el cabell enrinxolat. Cada cap de setmana intento anar a veure el teu partit. El teu nom té 4 lletres, i el meu 5.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: