Què tenen la Laura Escanes i en Pau Joanmiquel?

per Redacció, el 8 d'abril de 2024 a les 10:20
Si estàs atent/a als salsejos de TikTok, segur que has vist el vídeo que van publicar el creador de contingut Pau Joanmiquel i la influencer Laura Escanes.
 
@paujoanmiquel_ un dia més aportant contingut de qualitat #amics #humor #tiktokcat #estiktokat #longervideos #elssocis #barcelona #roda #quediuenquel ♬ sonido original - paujoanmiquel

Es tracta d'un vídeo on apareixen tots dos cuinant una recepta i on desprenen una gran complicitat. De fet, van combinant moments de cuina amb moments de "tonteig".

En Manel Roig, redactor i seccionista del LOFT, està convençut que entre ells dos hi ha una història d'amor. La Berta Aroca, en canvi, no posaria la mà al foc, però ha detectat que hi ha una mena de joc entre ells dos: es deixen comentaris a les xarxes socials dient "roda".


De moment no sabem si realment ha passat alguna cosa entre ells o si només són amics, però sembla que tenen un tipus de complicitat que només es dona amb algú amb qui t'agradaria tenir més que una bonica amistat...



I vosaltres, què en penseu?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: