Aquesta concursant de "La Isla de las Tentaciones" explica com va viure el programa

per Redacció, el 8 d'abril de 2024 a les 10:00
Mariona Ferré, concursant de "La Isla de las Tentaciones" i parella d'Adrián, ha parlat al seu TikTok sobre com va ser el seu pas pel programa i la seva relació actual.

Una de les primeres coses que ha volgut deixar clares és que no va marxar del programa amb en Julen, el seu temptador, perquè des d'un primer moment tots dos tenien clar que no ho farien. A més, reconeix que va ser la seva temptació perquè li oferia coses que ella trobava a faltar a la seva relació en aquell moment, com mostres d'afecte, però que no sentia tant per ell com per marxar junts de la mà.


També ha explicat que quan va sortir de "La Isla de las Tentaciones" va decidir centrar-se en els seus estudis i va tenir una setmana de contacte 0 amb l'Adrián. Després, van decidir tornar-ho a intentar i van marxar 4 mesos a Holanda a treballar i viure junts.

A més, ha deixat clar que l'Adrián no és l'únic que tenia dubtes de la relació, sinó que ella també va dubtar molt. I, tot i que ara té clar que vol recuperar la relació que tenien abans, entén perfectament que els espectadors del programa no entenguin com poden seguir junts.

 
@marionaferre__ Preguntas y respuestas🫶🏻🩷 #LIDLT7 #LaIslaDeLasTentaciones ♬ sonido original - Mariona Ferré

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: