Aitana i Sebastián Yatra tornen a estar junts?

per Redacció, el 8 d'abril de 2024 a les 13:30
Fa temps que es rumoreja que l'Aitana i en Sebastián Yatra tornen a estar junts, uns rumors que es podrien haver resolt recentment, ja que han estat pillats junts a Madrid.

Quan els periodistes s'han apropat per saber quina era la seva relació, cap dels dos ha volgut dir res. No sabem si perquè volen portar la seva reconciliació en secret, o perquè realment no hi ha res entre ells.


En tot cas, en Sebastián Yatra va afirmar recentment que ell no seria capaç de tenir una relació llarga perquè li "donarien ganes de ser infidel, encara que estigués enamorat d'algú". Així doncs, molta gent creu que en cas que tornin a estar junts és possible que ho facin en forma de relació oberta...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: