La red flag que no has de passar mai per alt

per Redacció, el 9 d'abril de 2024 a les 10:00
L'amor es crea a poc a poc amb el pas del temps. És impossible estimar a una persona que acabes de conèixer i si algú a qui coneixes des de fa dos dies et diu que t'estima, probablement t'està mentint (o està confonent la il·lusió amb amor).

En tot cas, la psicoterapeuta Erin Leonard explica que les persones que de seguida et diuen "no he conegut mai a ningú com tu" o bé són superenamoradisses o bé són unes manipuladores. I ni una cosa ni l'altra són bones.


Així que si et trobes amb una persona així, el millor serà que vagis amb peus de plom. Una cosa és dir que estàs molt còmode amb una persona a qui acabes de conèixer, i una d'altra molt diferent és dir que creus que és l'amor de la teva vida.

Per afirmar que una persona és realment especial per a tu, que mai havies conegut a ningú com ella o que t'entén més que ningú altre en aquest món, cal que passi molt de temps.


Així doncs, no deixis que et venguin la moto i tingues clar que és impossible estimar a una persona en qüestió de dies.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: