Morad ingressa a presó: què ha passat?

per Redacció, el 9 d'abril de 2024 a les 11:00
Ahir al vespre el cantant Morad va ingressar a la presó de Brians 2 per complir una condemna de sis mesos per un delicte de conducció temerària.

Es tracta d'uns fets que va ocórrer l'any 2022 i que fins ara no havien transcendit. Segons han explicat des de El Periódico, l'artista no va acudir en un primer moment a l'alt policial quan circulava per Hospitalet de Llobregat, el seu municipi. Així doncs, els agents van al·legar que havia posat en risc la seguretat de les persones i els vehicles.


Ara, tot i haver pactat amb l'acusació una sentència de conformitat de mig any de privació de llibertat, el cantant ha hagut d'entrar a la presó. Sembla que el fiscal es va oposar a la suspensió de l'execució de pena i el jutge va obrir un tràmit perquè l'advocat de Morat presentes els recursos corresponents. Finalment, però, l'Audiència de Barcelona els va tombar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: