7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 10 d'abril de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
La cosa és que des de fa un temps em parlo amb un noi 2 anys més gran que jo. Sé que li agrado i a mi també m'agrada. Des de fa una setmana sortim com a parella però ho portem en secret perquè els meus pares no em deixen tenir nòvio i a més el meu nòvio és molt amic del meu cosí.

Noia, 15 anys
Marxo d'intercanvi d'aquí res i estic totalment enamorada d'un dels nois que ens acullen. Ell i jo parlem sovint per Instagram i pel grup d'intercanvi em tira la canya i em posa molt. Tenim planejat fer una festa de pijames a casa d'un d'ells, aviam que passa hehe.

Noia, 15 anys
Vull comprar-me un vibrador, però no sé com fer-ho ni a on comprar-lo sense que ningú ho sàpiga.

Noia, 16 anys
Porto obsessionada amb un noi de la meva classe des que el vaig veure. Ell i jo ja ens hem enrotllat una que altra vegada. Tot i que el principi semblava que anava bé es va penedir i em va fer ghosting un dia per l'altre, i això m'ha afectat molt. Les meves amigues no ho saben, però jo encara estic pillada d'ell.

Noia, 15 anys
El meu secret més ben guardat és que odio molt la mare del meu nòvio. Sempre li treu el mòbil i no li deixa veure'm, però ella pensa que l'estimo i és mentida.

Noi, 16 anys
Un dia vaig arribar a casa i el meu pare estava veient un vídeo porno a la tele. Vaig pensar que el trauria, però no. Tot i saber que jo estava allà el va deixar fins i tot quan van començar a follar. Jo em vaig quedar flipant. Me'n vaig anar a la meva habitació i no he tret mai el tema. No sé en què coi devia estar pensant.

Noia, 14 anys
Des de ben petita (7 anys), quan dos nois estaven molt junts, pensava que eren xicots o amants. No només això, m'imaginava escenes eròtiques molt pujades de to.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: