Horòscop de l'amor: del 10 al 16 d'abril

per Redacció, el 10 d'abril de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
En aquest moment necessites el suport incondicional de la teva parella. Sorgirà una situació inesperada que et causarà incertesa, però recorda que junts ho podeu superar. Escolta amb atenció el que tinguin a dir-te i confia en l'amor.

TAURE
Prepara't per rebre un gest sorprenent de la teva parella que t'emocionarà i et farà reflexionar. Gaudeix d'aquest moment especial i deixa't endur per l'emoció sense pors ni dubtes.

BESSONS
És hora d'obrir el teu cor a la teva parella i compartir les teves preocupacions més intimes. No tinguis por a expressar els teus sentiments i pren la iniciativa en la relació. La confiança i la comunicació seran claus per enfortir el vostre vincle.

CRANC
Gaudiràs de dies feliços al costat de la teva parella, recordant moments especials que heu viscut junts. Evita la gelosia infundada i practica la comprensió cap a la teva parella per mantenir l'harmonia en la relació.

LLEÓ
Abans de llançar-te a noves aventures amoroses, pren-te un temps per reflexionar sobre el que realment necessites en una relació. Evita les distraccions i busca l'estabilitat emocional abans de comprometre't.

VERGE
Confia en l'amor i l'estabilitat que et dona la teva parella. Deixa enrere les teves inseguretats i mantingués la confiança en la vostra relació. No dubtis a expressar les teves emocions i enfortir el vostre vincle.

BALANÇA
L'estabilitat emocional es convertirà en la teva prioritat en aquest moment. Aprofita la influència positiva de la lluna per consolidar la teva relació i mantenir l'harmonia en la teva vida amorosa.

ESCORPÍ
Gaudeix de l'estabilitat i la felicitat que et brinda la teva relació. Enforteix la vostra complicitat i mantingues la comunicació oberta per evitar sorpreses desagradables en el futur.

SAGITARI
És possible que estiguis una mica distant amb la teva parella. Reflexiona sobre els teus sentiments i les raons que s'amaguen darrere aquesta actitud. L'honestedat amb tu mateix/a t'ajudarà a superar qualsevol obstacle en la relació.

CAPRICORN
Evita provocar gelosia innecessària a la teva relació i aposta per la complicitat i confiança mútua. La comunicació oberta serà fonamental per mantenir l'harmonia a la vostra relació.

AQUARI
No deixis que els problemes familiars afectin la teva relació sentimental. Troba un equilibri entre la teva vida personal i sentimental per evitar tensions innecessàries. Confia en la teva parella i mantingues una comunicació sincera.

PEIXOS
Reviu la passió en la teva relació i sorprèn la teva parella amb gests romàntics i detallistes. No et deixis influenciar per comentaris negatius, confia en el que realment sents i segueix el teu cor.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: