Pots guanyar diners per veure vídeos a TikTok?

per Redacció, el 10 d'abril de 2024 a les 11:00
TikTok ha llançat la versió "TikTok Lite", que és exactament la mateixa aplicació que TikTok però aquesta última paga als usuaris per mirar vídeos.

L'aplicació es troba tant a Play Store com a Apple Store, però de moment les recompenses només estan disponibles a Android.


Com funciona?


Has de descarregar l'aplicació i després accedir-hi. Un cop dins veuràs que et donaran punts per cada dia que entris a l'app i també pels vídeos que vegis. Per cada 10.000 punts et donaran 1 euro. Podràs anar acumulant diners i retirar-los quan vulguis.

 
@raulgb_02 ✅Tiktok te paga por ver vídeos 💰✨ #tiktoklite #videos #dinero #aprendecontiktok ♬ Jump Up, Super Star! 80's Song (Super Mario Odyssey) - Cover - Hotline Sehwani

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: