La perillosa tendència que ha aixecat totes les alarmes

per Redacció, el 10 d'abril de 2024 a les 11:30
Segur que tens molt present el recent cas que es va donar al metro de Barcelona, quan un home va decidir regalar cops de puny a totes les dones que estaven esperant que arribés el metro.

Doncs resulta que a altres països com els Estats Units i a Alemanya està passant una cosa similar degut a una tendència coneguda com a "knock out game". Aquest "joc" consisteix a donar un cop de puny a algú per tal de deixar-lo inconscient.


Moltes noies estan començant a compartir la seva experiència per TikTok, explicant com un home, de manera gratuïta, els hi ha donat un cop de puny i les ha deixat inconscients durant uns segons.

La usuària de TikTok @luliienberlin, per exemple, ha explicat: "Ahir em va escriure una seguidora que estava fora d'un centre comercial a plena llum del dia, i un noi es va apropar i li va donar un cop de puny a la noia que tenia al costat i a ella. Ella va quedar inconscient durant un parell de segons i després va arribar la policia i se'l va endur detingut".

 
@luliienberlin ⚠️⚠️⚠️ atención ⚠️⚠️⚠️ #berlin #latinasenberlin #argentinosenalemania ♬ original sound - Luli en Berlin 🇩🇪

Algunes usuàries expliquen que no estan preocupades només pel cop de puny, sinó pel que els pot passar mentre estan inconscients, ja que algú els hi podria injectar alguna substància sense adonar-se'n.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: