Angelina Jolie presenta més documents contra Brad Pitt

per Redacció, el 10 d'abril de 2024 a les 12:00
Aquesta setmana, Angelina Jolie ha presentat un nou document contra Brad Pitt, el seu exmarit, davant del tribunal de Los Angeles.

Segons ha explicat la CNN, es tracta d'un informe sobre l'historial d'abusos que Pitt va tenir sobre ella, que van començar molt abans de l'episodi del presumpte maltractament que va patir l'any 2016 dalt d'un avió.


Tal com va transcendir en el seu moment, l'actor va agafar a la seva dona pel cap i va atacar als seus dos fills durant un vol privat cap a França. En la denúncia consta que Brad Pitt va dur a terme atacs verbals i va abocar alcohol sobre els membres de la família.

Aquests fets i molts d'altres van dur a Angelina Jolie a demanar la separació definitiva i a vendre part del celler francès que van adquirir abans de casar-se.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: