Dua Lipa a Barcelona?

per Redacció, el 10 d'abril de 2024 a les 10:00
Dua Lipa està passant uns dies a Barcelona perquè aquest dijous oferirà un concert exclusiu al Palau Sant Jordi amb motiu de la convenció de McDonald's.

Sembla que no actuarà sola, sinó que ho farà al costat de The Killers, que avui fan un concert anunciat per sorpresa a la sala Razzmatazz i pel qual ja no queden entrades.


Moltes persones han compartit un vídeo a TikTok reaccionant al moment en què es troben a Dua Lipa pels carrers de Barcelona. Alguna d'elles fins i tot ha intentat demanar-li una foto, però l'artista s'hi ha negat.
 
@mariagabrielita Dua Lipa en Barcelona la vimos bajarse justo en Lilo Enric Granados @Lilo Brunch 🧸 y nuestra sorpresa fue verla haciendo fila para comer helados en uno de los mejores sitios de la ciudad @DelaCrem 😎😎😎 a @Esther Cedeño ⭐️ Content Creat le estaba dando un micro infarto. Y como siempre yo grabando todo 🤪😝😂 #dualipainspain #dualipa @Dua Lipa @dualipafan ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

I tu, com reaccionaries si te la creuessis pel carrer?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: