Les primeres imatges del videoclip de Dua Lipa rodat a Barcelona

per Redacció, el 11 d'abril de 2024 a les 14:00
Demà la Dua Lipa estrenarà el videoclip de la seva cançó Illusion, que ha estat gravat a les piscines municipals de Montjuïc.
 

Avui l'artista ha publicat un avançament del videoclip a les seves xarxes socials, on se la pot veure ballant amb un grup de nadadores de natació sincronitzada.

Així doncs, sembla que el concert que celebrarà avui al Palau Sant Jordi amb The Killers no és l'únic motiu pel qual està passant uns dies a Barcelona.


Recordem que es tracta d'un concert privat amb motiu de la convenció de McDonald's i que només hi tenen accés els seus 14.000 treballadors d'arreu del món.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: