Dos invents revolucionaris creats per joves que et canviaran la vida

per Redacció, el 15 d'abril de 2024 a les 10:00
Alguna vegada has sentit a parlar dels coberts comestibles? O de les tapes hermètiques per gots que tenen la finalitat de protegir-te quan estàs de festa? Doncs es tracta de dos projectes que estan agafant molta força i que han estat ideats per joves.

Gloop: revolucionant la manera de menjar amb coberts comestibles


Glopp és una empresa que ofereix coberts comestibles fundada per Marta Maneja i Hernán Hernández, que han cursat a Barcelona el grau universitari LEINN (Lideratge emprenedor i Innovació) de TeamLabs i Mondragon Unibersitatea.

Marta i Hernán van concebre la idea de crear coberts comestibles com una alternativa sostenible als coberts de plàstic i fusta. El que va començar com un projecte a les aules de LEINN, ha acabat sent guardonat per la revista Forbes com un dels 24 changemakers de l'any.

A més, recentment Gloop ha signat un acord amb Iberostar, que oferirà el seu producte a 15 hotels de Mallorca. I també ha aconseguit una associació amb la marca de cerveses Mahou.
 

SafeSip: protegint als joves del perill de les discoteques


Anna Gadea i Josep Mora, estudiants del grau LEINN, van crear SafeSip, una empresa que ofereix tapes hermètiques de silicona dissenyades pels gots de les discoteques. El propòsit és prevenir la introducció de drogues a les begudes i protegir les persones.

Aquest innovador projecte té tan sols uns mesos de vida, però promet tenir un gran impacte entre els joves i el seu entorn.
 

 
Si tu vols ser el/la següent en revolucionar el món, informa't sobre el grau LEINN!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: