Aquest artista anuncia la seva retirada temporal de la música

per Redacció, el 12 d'abril de 2024 a les 13:00
El cantant Pablo Alboran ha comunicat a través de les seves xarxes socials la seva retirada temporal de la música.

"Ara toca acomiadar-me, tornar a casa, a la meva bombolla, als meus amics, per poder escriure les cançons que ens queden i faré el possible per escriure les millors cançons de la meva vida", ha explicat a través d'un vídeo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pabloalboran


També ha volgut agraït a tot el seu equip per la seva dedicació: "Cap carrera s'aconsegueix sense il·lusió i sense esforç, cap carrera s'aconsegueix només per un mateix. Si no per l'equip que el recolza i creu en el projecte. I en això, el meu equip ha sigut infal·lible".


Amb aquest comunicat, Pablo Alboran se suma a la llista d'artistes que ha decidit prendre's un descans aquest 2024, però estem segures que el tornarem a veure ben aviat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: