7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 15 d'abril de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Som com família, et consider com un germà gran. Supòs que molts acostumem a tenir un amor d'infantesa i tu ets el meu. Sé que és molt complicat que estem junts o tinguem alguna cosa però m'agradaria molt.

Noia, 16 anys
Avui som dimecres 3/04, m'he assegut davant teu al tren, tu has baixat a Sant Celoni. Ets moníssim i em feia cosa dir-te alguna cosa. Anaves amb una dessuadora negra i texans i jo amb cua i xandall d'entreno. Només espero que tornis a anar amb tren i que ens tornem a veure.

Noia, 13 anys
Vas al meu insti. Ens coneixem des de fa molt però no anem a la mateixa classe. Ets baixet, amb els ulls blaus maquíssims. Compartim un cor:💙. No sé si vol dir res per tu, però cada cop que et veig em poso molt nerviosa.

Noia, 16 anys
Ja et vaig enviar una altra indirecta, però és que necessito parlar més amb tu… Ens assèiem junts, i ara t'asseus darrere meu a física i química.

Noia, 15 anys
Vam fer els campas de primavera amb un cau conjunt, i n'hi havia un de l'altre cau que em va encantar. Resulta que té nòvia, i cada dia entro al perfil d'ell per veure si ho han deixat. Té el cabell ros i amb rínxols, els ulls blaus i la pell perfecta :)

Noi, 18 anys
Ets un noi d'un poble de les Terres de l'Ebre. M'agrades massa després de tot el que ha passat entre natros però la teua inseguretat et pot. Deixa't estimar 🫶🏻

Noi, 16 anys
Ets una noia que va a la meva classe. Fas primer de batxillerat, concretament el científic. Ets nova d'aquest curs i sembla que portis tota la vida anant a l'institut. Ens hem vist per Setmana Santa a un campus de voleibol.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: