Horòscop de la setmana: del 15 al 21 d'abril

per Redacció, el 15 d'abril de 2024 a les 10:15
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana comença amb alguns desafiaments que podrien fer-te recordar experiències passades. No et deixis dominar per la por o la frustració. Busca suport en els teus éssers estimats i pràctica l'amor propi. Dia de la sort: dimarts.

TAURE
S'apropa el teu aniversari i és normal que et sentis una mica confós/a. És moment de renovació i d'alegria. Gaudeix de les coses simples de la vida i abraça el canvi amb entusiasme. Dia de la sort: dilluns.

BESSONS
Aquesta setmana reviuràs ferides del passat. Pren-te temps per reflexionar sobre el que et van ensenyar i com podries créixer a partir d'elles. No tinguis por d'afrontar-te a emocions profundes. Dia de la sort: divendres.

CRANC
Aquesta setmana la teva sensibilitat estarà en el seu punt més alt. Mantingues la calma davant de pensaments negatius i busca oportunitats que et permetin créixer personalment. Dia de la sort: dijous. 

LLEÓ
Aquesta setmana sentiràs un canvi en l'energia. Aprofita per estabilitzar els teus projectes i afrontar qualsevol tensió emocional amb determinació. Estigues atent/a, perquè podries rebre moltes sorpreses. Dia de la sort: dimarts.

VERGE
Aquesta setmana és possible que revisquis un moment dolorós. Fes servir-ho com una oportunitat per aprendre més sobre tu mateix/a i descobrir noves fortaleses. Dia de la sort: dimecres.

BALANÇA
Aquesta setmana aprofita el teu impuls i energia positiva. No t'oblidis de cuidar de tu mateix/a mentre persegueixes els teus objectius. És important mantenir un equilibri entre les teves pròpies necessitats i les dels altres. Dia de la sort: dilluns.

ESCORPÍ
Aquesta setmana podria presentar desafiaments en les teves relacions personals. Prepara't per transformacions importants, fins i tot si impliquen enfrontaments. Recorda que el canvi pot ser positiu a llarg termini. Dia de la sort: dijous.

SAGITARI
Aquesta setmana estarà plena d'energia i oportunitats per avançar en les teves metes. Aprofita l'entusiasme per ajudar als qui et rodegen i preparar-te per ser un suport important per a ells. Dia de la sort: dimarts.

CAPRICORN
Aquesta setmana sentiràs la responsabilitat sobre les teves espatlles. Recorda prendre't temps per cuidar de tu mateix/a i gaudir de les petites coses de la vida. Dia de la sort: divendres.

AQUARI
Aquesta setmana estarà plena de sorpreses i d'oportunitats de creixement. Mantingues la ment oberta a noves idees i deixa que la teva creativitat brilli. Podries descobrir noves maneres d'expressar-te. Dia de la sort: dilluns.

PEIXOS
Aquesta setmana et sentiràs més relaxat/da i enfocat/da en els teus objectius. Aprofita aquest temps per establir connexions significatives i mirar cap al futur amb optimisme, sense deixar de costat les teves arrels. Dia de la sort: dimecres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: