L'Aitana es penedeix d'haver sigut actriu?

per Redacció, el 15 d'abril de 2024 a les 11:00
El divendres passat, dia 12 d'abril, es va estrenar "Pared con pared", la nova pel·lícula de Netflix protagonitzada per Aitana Ocaña i Fernando Guallar.
 

Tot i que es tracta d'un dels projectes més esperats pels fans de l'Aitana, sembla que l'artista no se sent del tot còmode amb l'estrena. Segons ha explicat al pòdcast La Pija y la Quinqui, la pel·lícula es va rodar fa dos anys i no se sent representada amb l'Aitana d'aquella època.

I és que durant aquests dos últims anys l'Aitana ha evolucionat molt com artista i s'ha esforçat en deixar enrere la imatge de nena bona que sempre havia tingut. Aquesta pel·lícula, precisament, ens ha fet tornar a veure a aquella nena bona a la que ens tenia acostumats, i sembla que això no li ha fet gaire gràcia.


En tot cas, l'Aitana no es penedeix d'haver protagonitzat "Pared con Pared", ja que en aquell moment de la seva vida tenia ganes de provar coses noves. Ara, però, té clar que es vol centrar en la música i no té previst tornar a les pantalles.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: