J. K. Rowling no perdonarà mai a Daniel Radcliffe i Emma Watson?

per Adolescents.cat, el 15 d'abril de 2024 a les 13:00
Durant els últims anys, J. K. Rowling, autora de Harry Potter, s'ha vist en mig de la polèmica a causa de la seva opinió de les dones trans.

Segons va declarar públicament l'any 2020, creu que només poden ser considerades dones aquelles persones que menstruen i, a més, considera que les dones trans no haurien de ser incloses en espais pensats exclusivament per dones com lavabos, vestidors, albergs, etc.


Amb aquests comentaris no només s'ha guanyat l'enemistat del col·lectiu LGTBIQ+, sinó també dels seus fans i, fins i tot, dels actors Daniel Radcliffe i Emma Watson, que donen vida als personatges Harry Potter i Hermione.

Els actors sempre han defensat els drets de les persones trans i sembla que això no ha fet gens de gràcia a l'escriptora. De fet, recentment ha deixat ben clar que no els perdonarà mai, després que un fan publiqués el següent tuit: "Esperant que Dan i Emma es disculpin públicament... estic segur/a que els perdonaràs".


A la qual cosa l'autora ha respost: "No tan segur/a, em lamento. Les celebritats que es van acollir a un moviment que intentava erosionar els drets de les dones conquerits amb tant d'esforç i que van fer servir les seves plataformes per alenar la transició de menors poden estalviar-se les seves disculpes pels traumatitzats detractors i les dones vulnerables que depenen dels espais diferenciats per sexes".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: