La regla que t'ajudarà a saber si és l'amor de la teva vida

per Redacció, el 16 d'abril de 2024 a les 10:00
Si fa menys de tres mesos que estàs sortint amb algú, et donem un consell: no et precipitis.

Els tres primers mesos d'una relació són coneguts com a "lluna de mel" perquè són molt intensos. És un moment on tot és de color rosa i on no acabes de conèixer realment a l'altra persona perquè tots dos esteu mostrant la vostra millor versió i perquè esteu evitant fer quelcom que trenqui la màgia del moment.


Així doncs, els tres primers mesos no acaben de ser del tot reals, per tant, no són suficients per saber si la persona amb qui estàs és la indicada. És per això que els experts recomanen no fer plans futurs ni prendre decisions importants durant aquest temps.

Un cop passats els tres mesos, és quan començareu a descobrir coses noves l'un de l'altre, inclosos els defectes, i quan podreu veure si realment congenieu tant com us pensàveu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: