Taylor Swift ha tornat a TikTok

per Redacció, el 16 d'abril de 2024 a les 12:00
El passat 31 de gener, la discogràfica Universal Musical va decidir trencar el seu acord amb TikTok i retirar de la plataforma totes les seves cançons.

Des d'aquell moment, els usuaris s'han vist incapaços de fer servir cançons d'artistes com Aitana, Ariadna Grande, Bad Bunny o Harry Styles als seus vídeos.


El motiu de la decisió per part d'Universal Musical va ser un desacord amb algunes qüestions del contracte, com la compensació pels seus artistes i compositores, que van considerar totalment insuficient.

Taylor Swift també va ser una de les artistes afectades, però ara sembla que l'artista ha decidit de manera unilateral tornar a incorporar les seves cançons a TikTok. I és que, segons ha informat la BBC, l'artista posseeix els drets d'autor de la seva música des del 2018, quan va firmar un acord amb Universal Music.


Per tant, Taylor Swift ha decidit tornar a TikTok, coincidint amb el llançament del seu nou àlbum "The tortured poets department", que veurà la llum el pròxim 19 d'abril. Tot apunta, doncs, que es tracta d'una estratègia de màrqueting per part de l'equip de l'artista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: