Laura Escanes i Pau Joanmiquel són parella?

per Redacció, el 16 d'abril de 2024 a les 14:00
El 13 d'abril va ser l'aniversari de la Laura Escanes i, tot i que va passar el seu dia a Nova York, en tornar a Madrid va organitzar una festa amb les persones que més estima.
 

En una de les primeres stories que va publicar del dinar, va etiquetar totes les persones que hi eren presents. Com a mínim, això és el que podia semblar, però se'n va deixar una de molt important: en Pau Joanmiquel.

Es tracta d'un influencer català amb qui sembla que podria estar sortint des de fa pocs mesos. Els rumors es van encendre fa poques setmanes quan en Pau Joanmiquel va publicar un vídeo a les seves xarxes socials amb ella, on desprenien molta complicitat.

 
@paujoanmiquel_ un dia més aportant contingut de qualitat #amics #humor #tiktokcat #estiktokat #longervideos #elssocis #barcelona #roda #quediuenquel ♬ sonido original - Pau Joanmiquel

Tot i que cap dels dos ha confirmat la seva relació, el fet que estigués a la seva festa d'aniversari i que la Laura Escanes ho intentés ocultar ens podria donar una pista de què el que hi ha entre ells dos no és precisament una amistat.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: