Horòscop de l'amor: del 17 al 23 d'abril

per Redacció, el 17 d'abril de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Prepara't per viure uns dies molt intensos. Si has estat esperant el moment adequat per confessar els teus sentiments, aquesta setmana és el moment perfecte. No tinguis por i recorda que no passa res si no és recíproc. 

TAURE
És moment de prendre't un descans en l'amor. Deixa de preocupar-te pel que està passant en la teva vida sentimental i enfoca't en tu mateix/a i en el que et fa feliç. El romanç pot esperar una mica.

BESSONS
Prepara't per viure una muntanya russa emocional aquests dies. Les coses poden posar-se intenses amb el teu crush, però intenta mantenir la calma. Si sorgeixen desafiaments, recorda que cada obstacle és una oportunitat per créixer.

CRANC
Aprofita la setmana per reflexionar sobre el que realment vols en una relació. Si sents que la persona que tens al costat no t'ho està aportant, parla-ho. No tinguis por de deixar anar el que ja no t'aporta res.

LLEÓ
Aquests dies has de confiar en tu mateix/a. No tinguis por de mostrar-te tal com ets davant aquesta persona especial. La teva autenticitat i seguretat són els teus majora aliats en l'amor.

VERGE
La comunicació és clau en la teva vida sentimental. No deixis que les petites preocupacions es converteixin en grans problemes. Parla obertament amb la teva parella o persona especial. La transparència enfortirà la vostra connexió.

BALANÇA
Aquest és un bon moment per explorar noves maneres de demostrar amor a la teva parella. Prova de fer alguna cosa fora del comú, com organitzar una petita escapada. L'aventura t'està esperant!

ESCORPÍ
Aquesta setmana viuràs moments molt passionals. Deixa que les teves emocions floreixin lliurement i no tinguis por d'expressar el que sents. La teva intensitat és el teu superpoder quan es tracta d'enamorar-te.

SAGITARI
Aquests dies mantingues la ment oberta en l'amor. Podries sentir-te atret/a cap a algú que no compleix les teves expectatives, però dona-li una oportunitat! Et podries endur una molt bona sorpresa!

CAPRICORN
Concentra't en construir una base sòlida en l'amor. Estableix objectius clars en la teva relació i treballa en equip amb la teva parella per aconseguir-los. La dedicació i el compromís són els teus aliats més poderosos en l'amor.

AQUARI
Deixa volar la teva imaginació i no tinguis por d'expressar els teus sentiments d'una manera fora del comú. L'originalitat i la creativitat són els teus aliats més poderosos en l'amor, utilitza'ls a favor teu!

PEIXOS
És un bon moment per deixar anar el passat en l'amor. Si has estat aferrant-te a velles ferides o ressentiments, és hora d'alliberar-te d'ells. Obra el teu cor a noves possibilitats i deixa que l'amor et sorprengui.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: