7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 17 d'abril de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
A 4t ESO compartia optativa amb el millor amic de la meva millor amiga. Ens van fer molt amics i em va començar a agradar però no li volia dir a la meva amiga per si es feia estrany. Tampoc em vaig atrevir a dir-li al noi. Avui dia ningú ho sap.

Noia, 14 anys
M'agrada el meu millor amic que vam estar de rotllo fa un any, però no hem parlat més del tema. Per a mi és una persona molt important i no vull fotre la nostra amistat que tenim des que vam néixer, i a part em fa pal que els meus pares s'entrin, ja que si no funciona seria extremadament incòmode. No sé què fer.

Noia, 17 anys
Realment no és un secret meu, sinó en general del batxillerat. Al nostre insti cada cop que algú té alguna cosa amb algú altre (m'hi incloc), s'enrotllen per l'institut, ja sigui al lavabo, al gimnàs, sales de lleure, ascensors... Hi ha gent que ha arribat a tenir relacions sexuals dins de l'institut. Em sento dins de la sèrie de Merlí cada cop que hi penso.

Noia, 15 anys
Odio la parella de la meva mare. I tot i que pugui semblar un fet egoista no sé si li hauria de dir, ja que a vegades veig que no li mostra l'interès que ella es mereix o simplement es comporta d'una manera egoista o fins i tot manipuladora.

Noi, 17 anys
Des de fa un temps crec que estic enamorat del meu millor amic, però ell és hetero i no vol amb mi. Sempre que m'explica quines noies li agraden em poso nerviós i trist. Tant de bo em fes cas...

Noia, 14 anys
M'agrada el cosí d'una amiga meva i ella està súper contenta d'això i em vol ajudar. El problema és que ell és amic del meu ex i amb el meu ex no vam acabar gaire bé el primer cop (li vaig fer mal sense voler) i els seus amics em tenen mania. Em fa cosa fer alguna cosa més i que es pensin que soc una interessada i que no em va importar res però és que de veritat m'agrada el cosí de la meva amiga i amb el meu ex ara estem molt bé. NECESSITO AJUDA.

Noia, 13 anys
M'agrada un noi trans de tercer de l'ESO i jo vaig a primer. I crec que ja s'ha adonat perquè el miro al pati sempre.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: