La novetat que està a punt d'arribar a Disney+

per Redacció, el 17 d'abril de 2024 a les 10:00
Les plataformes de streaming com Netflix, HBO, Disney+ i Amazon Prime van aparèixer per allunyar-nos de les televisions tradicionals, però a poc a poc s'han anat apropant a elles.

I és que en els últims mesos hem pogut veure com cada vegada més plataformes d'streaming llançaven plans econòmics amb anuncis. Però la cosa no queda aquí, sinó que ara sembla que moltes d'elles s'estan plantejant l'opció d'oferir emissions continuades.


És a dir, que algunes plataformes en streaming començaran a funcionar com un canal de televisió normal i corrent, amb una planificació de contingut. D'aquesta manera, l'usuari ja no haurà de perdre temps pensant què mirar.

Una de les plataformes que està treballant en aquesta funció és Disney+. Segons han explicat, la plataforma pretén posar en marxa canals amb una programació contínua dedicada a diverses temàtiques, com Star Wars o Marvel.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: