Jennifer Aniston comparteix la lliçó més valuosa que ha après mai

per Redacció, el 17 d'abril de 2024 a les 13:00
Jennifer Aniston va saltar a la fama a principis de la dècada de 1990, quan va ser fitxada per interpretar el personatge de Rachel a la famosa sitcom Friends.

Des d'aleshores ha participat en molts projectes, com la pel·lícula "Marley y yo" o la sèrie "The Morning Show". I, tota aquesta experiència laboral, li ha ensenyat una cosa molt important: ser amable i tenir paciència.


Segons ha explicat a una entrevista amb la revista People, el que ha après al llarg de la seva carrera és tenir "paciència, amabilitat i respecte pels altres actors". A més, ha confessat que si pogués donar-li un consell al seu jo passat li diria que no se centrés tant en "triomfar".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: