L'enginyeria amb un 100% d'ocupabilitat que voldràs estudiar

per Redacció, el 20 d'abril de 2024 a les 12:00
Queda molt poc per les PAU i és possible que estiguis fet/a un embolic. Si tens clar que t'agradaria estudiar una enginyeria, però no tens clar quina, podries considerar estudiar Enginyeria Agrícola.

És una carrera amb una taxa d'ocupabilitat propera al 100% i que ofereix sous d'entre 24.000 i 48.000 euros l'any. A més, hi ha molta oferta laboral, ja que sol tenir un baix nombre d'estudiants.


L'Enginyeria Agrícola és una disciplina que combina l'agricultura, la tecnologia i la sostenibilitat. La carrera se centra en l'aplicació de la ciència i la tecnologia per millorar la producció agrícola i la gestió sostenible dels recursos naturals.

Així doncs, els enginyers agrícoles treballen en una àmplia varietat d'àrees, des del disseny de maquinària agrícola fins a la investigació de noves tècniques de cultiu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: