Què està passant amb el crim de la Guàrdia Urbana?

per Redacció, el 18 d'abril de 2024 a les 10:00
Si ets seguidor/a de Crims, segur que has sentit a parlar del crim de la Guàrdia Urbana. L'Albert López i la Rosa Peral van ser considerats culpables d'assassinar a Pedro, tot i que ells sempre ho van negar.

Ara, l'Albert López ha admès que sí que ho va fer, però segons ha explicat Carles Portes a Juliana Canet, "la llei i els reglaments penitenciaris, en certa manera, obliguen als presos a acceptar la seva pena si volen accedir als permisos".


És a dir, si l'Albert López i la Rosa Peral accepten els fets, podran entrar a la llista de permisos i així poder sortir de la presó.   
 

Carles Porta també ha confessat que li entristeix la utilització mediàtica que s'està fent això. "Algun funcionari ha fet molt malament la seva feina, perquè això surt d'una conversa intima que gairebé li obliguen a fer a l'Albert López".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: