El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 21 d'abril de 2024 a les 07:59

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 22 al 28 d'abril de 2024:



Estrenem temporada de Taure, felicitats a tots i totes les taure que ens llegiu! Aquest signe ens convida a donar-nos plaer a través de les coses més simples i bàsiques de la vida (el menjar, les carícies, la sexualitat, el dormir...). Així que durant aquest mes assegura't de cuidar-te i aprofitar per mimar-te i que et mimin molt!


Estem en un moment de molt canvi i transformació a nivell individual i col·lectiu, i és tanta l'energia que hi ha al cel demanant-nos aquest canvi, que si no et deixes anar per surfejar l'onada, t'arrossegarà igualment amb ella. Així que el consell és que pensis quines coses del teu ego, de la teva vida, de la teva forma de relacionar-te... ja no et serveixen. Cal alliberar-nos del pes que portem a sobre i que ja no ens és útil per poder avançar cap a aquesta nova realitat.

Així que endavant, confia, no tinguis por. Veuràs com d'alguna manera s'obren nous horitzons dins el teu cap sobre com vols viure la vida en aquest nou cicle.

Una abraçada enormeeee!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: