TikTok és fiable? La Unió Europea ho investiga

per Redacció, el 19 d'abril de 2024 a les 10:00
La Unió Europea està investigant TikTok Lite, la nova aplicació de TikTok que paga amb punts i recompenses als usuaris per veure vídeos.

El seu funcionament és molt senzill, ja que funciona exactament com la plataforma de TikTok que coneixíem fins ara. Només cal iniciar sessió amb el compte de TikTok i activar el sistema de recompenses, que dona una sèrie de punts a l'usuari segons el que faci.


Per exemple, si s'inicia sessió durant 14 dies seguits, s'aconsegueixen 1.360 punts. Si es fa like a 3 vídeos, s'obtenen 80 punts, igual que si se segueix a 3 creadors de contingut.

Això ha generat dubtes a la Unió Europea i ha decidit investigar si la companyia compleix amb les obligacions de transparència i protecció de menors d'edat que fan ús d'aquest servei.


La finalitat de la investigació és conèixer l'impacte de TikTok Lite entre els menors i com s'ha treballat des de la companyia per minimitzar els riscos als quals estan exposats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: