Dua Lipa es va inspirar en els castellers per fer el seu nou videoclip

per Redacción, el 19 d'abril de 2024 a les 12:00
Fa uns dies us vam parlar sobre el nou videoclip de la Dua Lipa, "Illusion", que va ser gravat a Barcelona.

En el vídeo podem veure l'artista envoltada de nadadores de natació sincronitzada i, en una escena, podem veure-les ballant en una espècie de torre.

 

Doncs segons ha explicat l'artista durant una entrevista amb Billboard, es va inspirar en les torres humanes dels castellers:


"La gent que veu el vídeo no pot creure que hi ha qui ho fa a la vida real. Realment, em vaig inspirar en les torres catalanes. Unes grans torres de gent que s'enfilen les unes sobre les altres. És una gran festa que es fa a Espanya, però tan bonica visualment de veure que vaig tenir ganes de fer una idea molt semblant en un sentit literal."
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: