Taylor Swift sorprèn als seus fans

per Adolescents.cat, el 19 d'abril de 2024 a les 12:00
Aquesta nit Taylor Swift ha publicat el seu nou disc "The Tortured Poets Department".

L'àlbum va patir una filtració a les xarxes socials, per la qual cosa ja se sabia que contindria 17 cançons. El que no s'esperaven els swifties és que l'artista afegís 15 cançons inèdites més. Per tant, el disc compta amb 32 cançons.


"The Tortured Poets Department és un àlbum doble secret. Vaig escriure molta poesia torturada i volia compartir-la amb vosaltres, així que aquí està la segona entrega de TTPD: The Anthology. Són 15 cançons addicionals. I ara la història ja no és meva, és tota vostra", ha compartit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)


Sembla que el disc està dedicat al dol d'una ruptura i molts fans creuen que parla de la seva exparella Joe Alwyn, amb qui va estar sortint durant 6 anys.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: