Vols guanyar una estada a PortAventura World? Aquesta és la teva última oportunitat!

per Redacció, el 19 d'abril de 2024 a les 10:00

Vols guanyar una estada a PortAventura World? Doncs participa a la 17a edició del concurs Joves i Mobilitat! Tens fins el 23 d'abril i hi pots participar de manera individual o amb gent de la teva classe. A què esperes?


Requisits per participar:


 Has de tenir entre 12 i 18 anys. El concurs  s’adreça a alumnes d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i joves que formen part de casals i centres de lleure, així com alumnes d’itineraris formatius específics (IFE).

 Pots participar creant un anunci gràfic, un vídeo per a Instagram o un projecte de millora sobre el següent tema: “La convivència en mobilitat. Què en pensen els joves?”. Es tracta de reflexionar sobre la corresponsabilitat de conviure amb diversos modes de transport en un espai limitat, per garantir una mobilitat segura, eficient i respectuosa amb el medi ambient. 

 Com ha de ser l'anunci? Quan ha de durar el vídeo? Trobaràs tots els detalls a les bases del concurs: AQUÍ.

Cake Photographer GIF by ITZY

 Pots participar de manera individual o en un grup de fins a quatre persones.

 Per presentar el teu treball, has de comptar amb la col·laboració d’un tutor o tutora del teu centre educatiu o de lleure.

 Tens temps per entregar la teva creació fins al 23 d'abril de 2024.
 
 Els treballs s’han d’entregar a través de la web www.jovesimobilitat.cat, on també trobaràs tots els detalls sobre el concurs i algunes idees per inspirar-te.

 El dia 17 de maig es comunicaran els treballs finalistes de cada modalitat. S’anunciaran  a través dels tutors dels grups, la web del concurs i les xarxes socials. La proclamació dels guanyadors i el lliurament de premis tindrà lloc durant la darrera setmana de maig o la primera de juny.

 Hi ha diversos premis en funció de cada categoria, que són una estada a PortAventura World per a tota la classe, i vals regals per a les botigues Abacus.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: