Horòscop de la setmana: del 22 al 28 d'abril

per Redacció, el 22 d'abril de 2024 a les 10:30
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana t'enfrontaràs a alguns canvis que poden desafiar-te, però també t'oferiran oportunitats per créixer. Accepta la realitat amb maduresa i practicitat, trobat moments per gaudir de la vida. Mantingues la ment oberta per evitar discussions innecessàries i enfocat a enfortir les teves relacions. Dia de la sort: dijous.

TAURE
Aquesta setmana estàs intentant acceptar els canvis que estan passant a la teva vida. Tot i que et puguin sorgir dubtes, confia en la teva capacitat per afrontar les teves pors i inseguretats. Sigues valent/a i dona la benvinguda a les noves oportunitats que es presentin, aprofitant aquesta etapa com un alliberament intern. Dia de la sort: dilluns.

BESSONS
Aquesta setmana pot ser intensa emocionalment, però confia en que estàs en el camí correcte. Afronta les emocions del passat sense caure en enfrontaments impulsius. Concentra't en seguir avançant i no perdis el temps amb relacions que no t'aporten res. Mantingues la calma i confia en que tot millorarà aviat. Dia de la sort: divendres.

CRANC
Aquesta setmana et trobes en un moment de vulnerabilitat emocional. És important que miris endavant i deixis enrere el passat. Accepta els conflictes com a part de la vida i no t'hi capfiquis. Busca l'equilibri emocional i aprèn a ser objectiu/va en les teves relacions. Dia de la sort: dimarts. 

LLEÓ
Aquesta setmana podrien sorgir tensions amb persones properes, però és important que escoltis tots els punts de vista. Accepta el canvi i valora les noves oportunitats que et presenti la vida. No et resisteixis a deixar enrere el passat i avança endavant. Dia de la sort: dimecres.

VERGE
Aquest cap de setmana podries enfrontar-te a conflictes emocionals, però és important que mantinguis la calma i escoltis als altres. Evita els comentaris impulsius i cuida la teva salut emocional. Busca l'equilibri en les teves relacions i no et deixis endur per la ràbia. Dedica temps a recarregar la teva energia i trobar la pau interior. Dia de la sort: divendres.

BALANÇA
Aquesta setmana t'enfrontaràs a profundes ferides del passat, però és important que et mantinguis ferm/a. Posa les teves necessitats, en primer lloc, i no et sentis malament per demanar el que et mereixes. No et deixis endur per la pressió dels altres i cuida la teva independència emocional. Dia de la sort: dilluns.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana és moment d'alliberar-te de càrregues emocionals i avaluar les teves relacions. Troba l'equilibri als teus vincles i aprèn a dosificar la teva energia. Dedica temps a tu mateix/a per recarregar energies i no et sentis obligat/da a mantenir relacions intenses que no t'aporten. Dia de la sort: dimecres.

SAGITARI
Aquesta setmana et trobes ple/na d'energia i projectes, però és important que trobis un equilibri entre l'acció i el descans. Valora la teva llibertat i no et deixis endur per les opinions dels altres. Busca l'equilibri en les teves relacions i mantingues l'equilibri en totes les àrees de la teva vida. Dia de la sort: dijous.

CAPRICORN
Aquesta setmana és moment de reflexionar sobre les teves relacions. Troba l'equilibri entre els teus desitjos individuals i les teves responsabilitats. Dedica temps a les coses que et generen plaer i busca mantenir l'equilibri en totes les àrees de la teva vida. Dia de la sort: dimarts.

AQUARI
Aquesta setmana experimentaràs un procés d'expansió personal. Recorda ser fidel a tu mateix/a i no deixar-te endur per les opinions dels altres. Dedica temps a cuidar la teva ment i el teu cos. Tingues molt presents els teus desitjos i no tant els dels altres. Dia de la sort: divendres.

PEIXOS
Aquesta setmana estàs ple/na d'energia i motivació per perseguir els teus somnis. No deixis que les teves pors i inseguretats et limitin. Busca el camí per assolir els teus objectius. Centra't en el que vols aconseguir i no et detinguis. Dia de la sort: dimecres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: