L'app que està revolucionant el mercat

per Redacció, el 23 d'abril de 2024 a les 10:00
Podríem dir que el món es divideix en dos tipus de persones: les que odien els àudios i les que els estimen. Si pertanys al segon grup, has de conèixer AirChat, una xarxa social similar a Twitter on els usuaris publiquen missatges de veu.

Fa molt poc temps que es va llançar la plataforma, i de moment només s'hi pot accedir a través d'una invitació.

 

AirChat. Foto: Xataka


Segons hem pogut veure, és una barreja entre Twitter i Instagram i està formada per text, imatges i àudios. Què té d'especial? Doncs que els missatges no han estat escrits pels usuaris, sinó que és una transcripció que ha fet l'aplicació dels seus àudios.


Així doncs, els usuaris no només poden llegir el text, sinó que també poden escoltar l'àudio original. Segons han explicat alguns usuaris, "és com colar-te en una conversa aliena".

I vosaltres? La faríeu servir?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: