Horòscop del dia: 23 d'abril [ESPECIAL SANT JORDI]

per Redacció, el 23 d'abril de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta diada de Sant Jordi serà molt especial per a tu. És possible que rebis una notícia que t'alegri el dia. Si tens parella, organitza un pla especial per fer amb ell/a. Si no en tens, surt a passejar per les paradetes i no perdis l'oportunitat de conèixer algú especial.

TAURE
Aquest Sant Jordi el viuràs amb molt optimisme. Trobaràs la felicitat en les coses més simples i et rodejaràs de molt bona companyia. No perdis l'oportunitat de passar temps amb la persona que t'omple el cor i no tinguis por de ser romàntic/a!

BESSONS
Avui et sentiràs especialment enamoradís/a, cosa que et portarà a experimentar emocions molt intenses. És possible que aquest Sant Jordi coneguis a algú molt especial, però no t'emocionis! Intenta mantenir la calma i gaudir del moment.

CRANC
Durant aquesta diada de Sant Jordi podrien tornar sentiments del passat que pensaves que ja havies enterrat. No t'angoixis i intenta rodejar-te de gent que estimes. És un dia molt especial, així que gaudeix-lo com et mereixes!

LLEÓ
Avui és un bon dia per connectar amb els teus sentiments i expressar-los. Si hi ha algú que t'agrada, és moment de declarar-te. No tinguis por de no ser correspost/a, el dia de Sant Jordi és màgic!

VERGE
Aquest Sant Jordi veuràs l'amor amb uns altres ulls. Fa temps que estàs reprimint les teves emocions, però això començarà a canviar. Apropa't a la persona que estimes i fer-li saber tot el que sents per ell/a.

BALANÇA
Avui t'espera un dia molt emocionant. Si t'agrada algú, és moment de regalar-li una rosa o un llibre. Si tens parella, organitza una sortida especial, portant-la a sopar al seu restaurant preferit, per exemple. 

ESCORPÍ
Ha arribat el dia més especial de l'any i és moment de celebrar-lo amb la persona que estimes. Gaudeix de la seva companyia i demostra-li com és d'especial per a tu. No tinguis por d'expressar els teus sentiments.

SAGITARI
Tinguis o no parella, avui és dia de celebrar l'amor. Aprofita per cuidar-te i mimar-te molt. Si no tens qui et regali una rosa o un llibre, autoregalar-t'ho! Ets la persona més especial de la teva vida, gaudeix de la teva companyia.

CAPRICORN
Avui és un dia ideal per recordar a les persones que estimes que les valores molt. No cal que t'esforcis a regalar una rosa o un llibre, amb unes paraules sinceres serà més que suficient. Gaudeix del dia de Sant Jordi!

AQUARI
Sembla que aquest Sant Jordi trobaràs un llibre que no només t'encantarà, sinó que t'ajudarà a prendre una decisió molt important. Durant el dia d'avui, intenta passar temps amb la gent que estimes.

PEIXOS
Aprofita al màxim el dia d'avui i rodeja't de la gent que més estimes. Podries endur-te alguna sorpresa que farà que aquest dia sigui encara més especial del que esperaves. No tinguis por d'expressar els teus sentiments. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: