Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 653]

per Redacció, el 27 d'abril de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Estava en el cau, hi ha un nen que m'atreia, ens miràvem molta estona d'una manera sexual. Els dos ens estàvem morint de ganes de què passes alguna cosa, així que vam anar al bosc i ens vam posar molt calents. Ens vam començar a liar i després em va fer dits. Va aparèixer la meva millor amiga i ens va dir: "joder jo també vull". Vam fer un trio al final. Vam acabar follant com uns boigos tots tres. Quasi ens pillen els monitors, però va ser una puta xulada.

Noia, 16 anys
Estava amb el meu nòvio a casa seva mirant una pel·li al menjador, i ens anàvem fent petons fins que ens van pujar les ganes i vam començar a follar. Se suposava que la seva mare arribava en una hora però de cop va obrir la porta i ens va pillar. Mai havia passat tanta vergonya i encara no he tornat a casa seva.

Noi, 15 anys
A la meva escola hi havia una noia guapíssima que m'encantava. Un dia ens vam seguir per l'insta i ens vam començar a parlar. Ens vam trobar soles al lavabo i vam començar a liar-nos mentre ella em mossegava el llavi excitada. Va ser la meva primera experiència sexual amb una tia de 1r de batx.

Noia, 15 anys
Vaig conèixer a un noi dos anys més gran que jo que em semblava molt guapo, però tenia novia. Fins que un dia em va obrir per Instagram i em tirava la canya moltíssim encara que tingués novia. A partir d'aquell dia, a l'hora del pati de l'insti sempre m'escapo fora per anar a casa seva a fer coses. Ni els profes ni la novia saben res encara.

Noi, 17 anys
Estava en el gym amb el meu follamic entrenant en una de les sales on no hi havia càmeres i jo l'estava provocant mentre feia estiraments, ja que en públic ningú podia saber que ens coneixíem. En un moment inesperat, quan no hi havia ningú, em va agafar del cul enganxant-me a ell i se'm va llençar una mica cabrejat. Vaig notar-li l'erecció i en tancar el gimnàs vam acabar en el vestuari de nois que compartia el gimnàs amb els de pàdel. Ens vam arriscar molt.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: